Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-09@04:25:19 GMT

اولین شب قدر یک مسلمان صفرکیلومتر

تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۹۹۴۹۷۰

اولین شب قدر یک مسلمان صفرکیلومتر

«روبرت سلمان رایکو» تاجرزاده ایتالیایی که در سال ۱۹۶۱میلادی دریک خانواده کاتولیک به دنیا آمده است، می‌گوید: از نوجوانی به معنویات علاقه داشتم و همین بهانه‌ای شد تا به دنبال کشف حقیقت بروم. ۱۵ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۲ رسانه ها خواندنی نظرات

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، «روبرت سلمان رایکو» تاجرزاده ایتالیایی که در سال 1961میلادی دریک خانواده کاتولیک به دنیا آمده است، می‌گوید: از نوجوانی به معنویات علاقه داشتم و همین بهانه‌ای شد تا به دنبال کشف حقیقت بروم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او تسلیم شدن در برابر اراده خداوند را دعوتی آسمانی می‌داند و زندگی مؤمنانه را بهشتی توصیف می‌کند که خدا در همین دنیا برایش به تصویر کشیده است. او پس از مسلمان شدن در 31سالگی به ایران آمد و با یک دختر ایرانی ازدواج و پیوندش را با فرهنگ اسلامی – ایرانی محکم‌تر کرد. او همچون هموطن شهیدش ادواردو آنیلی چشم بصیرت بر دنیای حقیقت گشوده و با پشت کردن به ثروت پدری اسلام را برگزید. او که از رم تا قم برای یافتن راستی هجرت کرده این روزها به پژوهشگری و ترجمه متون دینی مشغول است. رهیافته ایتالیایی روایتی جالب از اولین شب قدر زندگی اش دارد.

‌*شب قدر یک مسلمان صفرکیلومتر

من در بیستم رمضان و زمانی که بسیار جوان بودم مسلمان شدم. اولین روز مسلمانی من مصادف شد با شب شهادت امام علی(ع) و شب قدر. من و دوستم که با هم قدم در مسیر جدیدی گذاشته بودیم و چند ساعتی بیشتر از مسلمانی ما نمی گذشت اولین شب قدر را دو نفره برگزار کردیم. آن روز ما نماز خواندن را فرا می گرفتیم و چون مسجد یا حسینیه ای برای عبادت نمی شناختیم به تنهایی شب قدر برگزار کردیم. از طرف دیگر هنوز زبان عربی را بلد نبودیم و کتاب دعایی نیز در دست نبود، با همان زبان دل به مناجات می پرداختیم و به دنبال فراگیری زبان عربی برای انجام عبادت بودیم. به هر صورت اولین شب قدر زندگی من به مطالعه و تفکر در دین گذشت. آن شب تا سحر به همراه دوستم درباره اسلام مطالعه کردیم و نظرات خود را مبادله می کردیم.

*زیبایی دعا را در جمع دیدم

پس از اینکه به ایران مهاجرت کردم. در حرم حضرت معصومه(س) اولین شب قدر را در جمع تجربه کردم. شبی بسیار خاطره انگیز بود که دعای دسته جمعی و گروهی را با چشم می دیدم. من در آن جمع عبادت همراه با تفکر را مشاهده کردم زیرا پیش از دعا و تضرع سخنرانی به بیان مسایل دین و تحلیل شب قدر پرداخت. در آن مراسم زیبایی دعا را دیدم و برایم بسیار جالب و لذت بخش بود. این اولین فرصت برای من بود تا در جمع شیعیان حضور پیدا کنم و عبادت گروهی را با آنان تجربه کنم. عبادت های گروهی شیعیان در شب قدر و عزاداری برای امام علی(ع) فضیلت بزرگی است که مختص شیعیان است.

*شب قدر متعلق به ولیعصر است

من از همان اولین مرتبه ای که در مراسم شب قدر را تجربه کردم احساس کردم این شب متعلق به امام زمان(عج) است. من معتقدم شب قدر، شب بیعت با امام عصر(عج) است. و ما باید با عزم بیشتر تلاش کنیم تا به حضرت ولیعصر نزدیکتر شویم. در شب قدر باید پیوند قلبی ما با امام عصر مستحکم تر شود. هرچندباید در همه لحظات با امام ارتباط داشته باشیم اما چون در شبهای قدر جو عبادی در جامعه گسترش می یابد فرصت برای تفکر درباره وظایف ما در قبال امام عصر و ایجاد پیوند عاطفی با حضرت بیشتر فراهم می شود.

*

شب قدر به درگاه خدا تضرع داریم که گناهان گذشته ما بخشیده شود و از خدا می خواهیم که راه درست زیستن را به ما رهنمون شود. در شب قدر باید تصمیم بگیریم که درمسلمانی خود جدی تر باشیم. همانطور که امام خمینی فرموده اند جهاد با نفس را که جهاد اکبر است، پیشه کنیم. من معتقدم شب قدر فرصتی است تا روحیه مجاهده با نفس اماره را تقویت کنیم. اما آنچه مهم است حفظ دستآوردهای معنوی شب قدر است. متاسفانه زندگی و روزمرگی ما را گرفتار غفلت می کند. برای رهایی از این غفلتها باید پیوند با امام عصر(عج) را حفظ کنیم. همچنین محاسبه خطاها و زندگی کمک می کند که کمتر خطا مرتکب شویم و هدف اصلی زندگی را ذکر دائم وجودی برای خداست را مدنظر قرار دهیم. ذکر دائم وجودی یعنی هر کاری که انجام می دهیم برای خدا باشد.

منبع: قدس

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌ها

R1359/P1359/S9,1299/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۹۴۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش و تأثیر زنان فرهیخته مسلمان در ارتقا اندیشه دینی بررسی می شود

به گزارش خبرنگار مهر، وبینار بین المللی نقش و تأثیر زنان فرهیخته مسلمان در ارتقا اندیشه دینی با محوریت شخصیت علمی حضرت معصومه (س) به همت معاونت پژوهش مدرسه علمیه تخصصی حضرت عبدالعظیم الحسنی (ع) بخش خواهران برگزار می‌شود.

زمان برگزاری ۱۹ اردیبهشت رأس ساعت ۱۳ در همین مدرسه علمیه برگزار خواهد شد.

در این نشست حجت الاسلام محسن عرفاتی معاون علمی و فرهنگی آستان حرم حضرت عبدالعظیم (ع)، زهره منصوری مبلغ و کارشناس مسائل خاورمیانه- مدیر حوزه علمیه و امینه سلیمانی با عنوان دبیر وبینار به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت همچنین مهمانان خارجی از جمله فاطمه ابراهیم پژوهشگر مسائل دینی و فعال اجتماعی از کشور بیروت، سلوا شعبان پژوهشگر، دکترای روان شناسی و مدرس مسائل اجتماعی، مشاور توسعه منابع انسانی از کشور سوریه و حنان عیسی جاسم القاسمی استاد دانشگاه علوم تربیتی تکریت از کشور عراق از دیگر سخنرانان این نشست خواهند بود.

کد خبر 6099419 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • آیت الله رمضانی: علمای مسلمان باید صلح عادلانه را در جهان اسلام تبیین کنند
  • حکایت مانوئل نویر: هفتاد سال عبادت، یک‌شب به باد میره!
  • پناهیان: هیچ ابزاری جز حجاب نشان‌دهنده جاری بودن محبت در جامعه نیست
  • افتتاحیه سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب آغاز شد + فیلم
  • افتتاحیه سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب آغاز شد
  • چرا حج امسال حج برائت است؟
  • «الگوی سوم زن» خط مشی زندگی زن مسلمان را مشخص می کند
  • نقش و تأثیر زنان فرهیخته مسلمان در ارتقا اندیشه دینی بررسی می شود
  • کشتی گیر آمریکایی: بسیاری از دانشجویان آمریکایی به اسلام گرویدند
  • ببینید | حضور ۳ زن مسلمان با شال و مانتو در تبلیغ یک گوشی همراه وسط زمین بسکتبال در دل آمریکا